Over het team van Petersen Arbozorg & Veiligheid

Petersen Arbozorg & Veiligheid levert haar diensten aan bedrijven in met name de bouw- en zonne-energie-sector.

Wij helpen organisaties om de risico’s en gevaren op een aanvaardbaar niveau te brengen en te houden. Daarbij streven we tevens naar het maximaal haalbare rendement binnen organisaties. Immers: extra veiligheid is pure winst!

Maak kennis met ons team

Edwin Petersen

Edwin Petersen

+31 6 2144 8093

Edwin houdt zich vooral bezig met het ondernemings-beleid, marketing en verkoop en veiligheidskundige zaken. Als veiligheidskundige werkt hij bij diverse operationele organisaties (consultancy), voert hij risicobeoordelingen uit en deelt hij zijn kennis in het werken op hoogte tijdens trainingen en masterclasses.

Grondlegger | mede-eigenaar | veiligheidskundig adviseur | docent masterclass | lead-auditor VCA

Monique Wijers

Monique Wijers

+31 6 2325 9204

Betrokken veiligheidskundige op directie-, management- en operationeel niveau. Monique houdt zich bezig met de begeleiding van VCA- en | of SCL-certificeringen, uitvoeren van RI&E’s, opstellen en beoordelen van VG-plannen en werkt als lead-auditor VCA.

Mede-eigenaar | veiligheidskundig adviseur | lead-auditor VCA

Evert Staps

Evert Staps

+31 6 4776 7115

Evert voert vooral veiligheidsinspecties uit tijdens de realisatie van PV-installaties. Zowel in de residentiele als de groot-zakelijke markt. Daarnaast geeft hij veiligheidstrainingen aan uitvoerende medewerkers t.a.v. veilig werken op hoogte. Ook assisteert hij het team bij de overige veiligheidskundige vraagstukken.

HSE-inspecteur | trainer veilig werken op hoogte

Alexa Koene

Alexa Koene

+31 6 8330 5036

Alexa helpt organisaties bij het behalen en behouden van hun VCA- en | of SCL-certificering, voert risicobeoordelingen uit en komt regelmatig op projecten voor het uitvoeren van veiligheidsinspecties. Ook assisteert zij het team bij de overige veiligheidskundige vraagstukken.

Veiligheidskundig adviseur

John Freijse

John Freijse

jfreijse@epetersen.nl

+31 6 5796 1521

John voert vooral veiligheidsinspecties uit tijdens de realisatie van PV-installaties. Zowel in de residentiele als de groot-zakelijke markt. Verder assisteert hij het team bij de overige veiligheidskundige vraagstukken.

HSE-inspecteur

Antoine Tournoij

Antoine Tournoij

atournoij@epetersen.nl

+31 6 4514 8329

Antoine voert vooral veiligheidsinspecties uit tijdens de realisatie van PV-installaties. Zowel in de residentiele als de groot-zakelijke markt. Verder assisteert hij het team bij de overige veiligheidskundige vraagstukken.

HSE-inspecteur

085 - 073 36 59

info@epetersen.nl