Toolbox thema’s

Fris de kennis van je medewerkers op 

De basis voor elke toolbox bijeenkomst

Om bij te dragen aan veilige werkplekken, is het belangrijk dat medewerkers goed geïnstrueerd worden. Tijdens een toolboxbijeenkomst bespreek je met je medewerkers de veiligheidsaspecten rondom een specifiek thema. Om je hiervoor handvatten te geven, delen we graag onze kennis met jullie door middel van onze toolboxthema’s.

Elk toolboxthema (pdf-bestand) bevat duidelijke en beknopte informatie die de basis vormt voor je toolboxbijeenkomst. Aan het eind van elk toolboxthema vind je vragen die je kunt inzetten om na te gaan of je medewerkers de inhoud van het thema begrepen hebben.

Wil je de volledige organisatie van een toolboxbijeenkomst uit handen geven? Geen probleem! Wij verzorgen deze met plezier voor je.

Bedrijfshulpverlening (BHV)
Orde en netheid
Omgaan met collega’s
Werken op hoogte
Ladders en trappen
Rolsteigers
Geluid
Veilig werken met de hoogwerker
Veilig werken met de heftruck
Warehousing en intern transport
Brand en explosie
Fysieke belasting
Veilig werken met persoonlijke valbeveiliging
Veilig werken met elektrische gereedschappen
Melden van ongevallen en VGM-incidenten


Petersen Arbozorg & Veiligheid is al jaren dé naam in de solar-branche aangaande veilig werken.

“Het team is erg bevlogen in hun vak, dit zorgt ervoor dat de boodschap “Safety first” goed blijft hangen. De adviseurs benaderen veiligheidsvraagstukken vanuit vakkennis en hun persoonlijke ervaring uit de praktijk. Hierdoor ontstaat een gevoel van samen de zaak bekijken en naar een hoger niveau tillen!”

Wouter van den Heuvel – SolarBox

085 - 073 36 59

info@epetersen.nl