Training: Veilig werken op hoogte

Wij houden de risico’s zo laag mogelijk! 

Meer zekerheid op een langer leven!

Werken op hoogte is één van de meest risicovolle werkzaamheden. Het is dan ook van groot belang, en wettelijk verplicht, dat medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te kunnen werken. Bovendien dragen opgeleide medewerkers en veilige werkplekken bij aan het voorkomen van ernstige ongevallen en boetes. Met de training ‘Veilig werken op hoogte’ bieden we je meer zekerheid op een langer leven.

Ben je werkzaam als monteur of voorman in de zonne-energie-sector?  Dan is deze 1-daagse training bij uitstek geschikt voor jou! Tijdens deze praktijkgerichte en inspirerende training, gaan we aan de slag met verschillende thema’s, zoals het werken met randbeveiliging, rolsteigers, ladders, trappen en persoonlijke valbeveiliging. 

De training ‘Veilig werken op hoogte’ is onderdeel van het opleidingsaanbod van Wij Techniek (ontwikkelingsfonds installatiebranche). Ben je aangesloten bij Wij Techniek / de branchevereniging Techniek Nederland? Dan kun je voor deze training gebruik maken van de Ontwikkelingsstimuleringsregeling (OSR). 


Petersen Arbozorg & Veiligheid is al jaren dé naam in de solar-branche aangaande veilig werken

“Het team is erg bevlogen in hun vak, dit zorgt ervoor dat de boodschap “Safety first” goed blijft hangen. De adviseurs benaderen veiligheidsvraagstukken vanuit vakkennis en hun persoonlijke ervaring uit de praktijk. Hierdoor ontstaat een gevoel van samen de zaak bekijken en naar een hoger niveau tillen!”

– Wouter van den Heuvel – SolarBox

 

085 - 073 36 59

info@epetersen.nl