Masterclass: Veilig werken op hoogte

Wij houden de risico’s zo laag mogelijk! 

Meer zekerheid op een langer leven!

Werken op hoogte is één van de meest risicovolle activiteiten die er is. Je eigen en ingehuurde medewerkers moeten beschikken over voldoende kennis en kunde over de risico’s en te nemen maatregelen. Met deze training zorgen wij daarvoor.

Bovendien dragen opgeleide medewerkers en veilige werkplekken bij aan het voorkomen van ernstige ongevallen en boetes. Met de juiste kennis in huis, kun je een afgewogen keuze maken voor de juiste investeringen in arbeids- en hulpmiddelen.

Het doel van deze masterclass is dat deelnemers na afloop weten welke VG-aspecten een rol spelen tijdens het ontwerp en de realisatie van een PV-installatie. Bovendien zijn zij na afloop bekend met de wijze waarop arbeidsrisico’s op een aanvaardbaar niveau gebracht kunnen worden.

De masterclass ‘Veilig werken op hoogte’ is onderdeel van het opleidingsaanbod van Wij Techniek (ontwikkelingsfonds installatiebranche). Ben je aangesloten bij Wij Techniek / de branchevereniging Techniek Nederland? Dan kun je voor deze masterclass gebruik maken van de Ontwikkelingsstimuleringsregeling (OSR). 

Deze masterclass is geschikt voor:

  • (Commerciële) adviseurs;
  • Werkvoorbereiders | engineers;
  • Projectmanagers;
  • Site-managers;
  • Uitvoerders;
  • Asset managers.


Petersen Arbozorg & Veiligheid is al jaren dé naam in de solar-branche aangaande veilig werken

“Het team is erg bevlogen in hun vak, dit zorgt ervoor dat de boodschap “Safety first” goed blijft hangen. De adviseurs benaderen veiligheidsvraagstukken vanuit vakkennis en hun persoonlijke ervaring uit de praktijk. Hierdoor ontstaat een gevoel van samen de zaak bekijken en naar een hoger niveau tillen!”

– Wouter van den Heuvel – SolarBox

 

085 - 073 36 59

info@epetersen.nl